Prijavi se

Sherry Hakimnejad

KOMPASS & CO

Kompass & Co gir yrkesopplæring og gir tilgang til arbeidserfaring for ungdom som har gått ut av skolen. Kompass & Co øker ungdommens selvtillit og deres tro på egne evner.

Problem

I Norge er det mange barn som vokser opp i dysfunksjonelle familier som ofte ikke de nødvendige livsferdighetene til å fungere i hverdagen, og heller ikke ressursene til å få dem. Det norsk velferdssystem har ennå ikke gått i dybden av denne komplekse problemstillingen og arbeidet med hvordan de kan imøtekomme disse disse traumatiserte ungdommene opplever og deres psykososiale behov. Som et resultat fører dette til marginalisering hos mange, lavt selvtillit og høyere utfallssatser blant berørte ungdommer.

Solution

Kompass & Co tilbyr arbeidserfaring for ungdommer, der de får jobbe med mat, redesign og urban dyrking. Gjennom denne typen arbeid får de erfaringer utviklet de livsferdighetene som de trenger, samt lederutvikling og kunnskap om miljøvennlige produkter.

Website

Upozorenje o kolačićima

I agree Naše stranice spremaju sitne tekstualne informacije (kolačiće) na Vašem uređaju kako bismo Vam pružili bolji sadržaj te iz statističkih razloga. Možete onemogućiti upotrebu kolačića promjenom postavki svog pretraživača. Korištenjem naših stranica bez promjene postavki, dajete nam dozvolu za korištenje kolačića.